Alsidig og grundig arbejdskraft til tjeneste i Nordjylland

Hos Ørum Multiservice er vi alsidige og kan derfor hjælpe med de fleste opgaver. Vi har flere års erfaring i anlægsgartner faget, der giver os den faglige ekspertise til lave de rigtige løsninger til vores kunder.

Haveservice – vi klarer de sure pligter i haven

Har du ligesom mange andre en presset hverdag? Få mere tid til det som du foretrækker i din fritid, mere tid med familien eller noget helt tredje. Slip for de sure pligter og få en professionel til at ordne haven. Hos Ørum Multiservice har vi flere års erfaring med haveservice, hvor vi hjælper mange nordjyske familier med de sure pligter til en konkurrence dygtig pris. 
Det kunne f.eks være:

  • Hækkeklipning
  • Lugning af bede
  • Plantning af ny hæk
  • Beskæring


Vores kunder henvender sig primært fra Frederikshavn, Sæby, Hals, Dronninglund og nærliggende byer. Vi holder til i Hjallerup og hjælper gerne, hvis du ikke bor i en af nævnte områder.

Det kan kræve research for at finde en pålidelig og professionel haveserviceudbyder. Det er vigtigt at undersøge firmaets erfaring, kvalifikationer og referencer, og at sikre sig, at de har de nødvendige licenser og forsikringer.

Prisfastsættelse kan afhænge af en række faktorer, såsom omfanget af arbejdet, tidsplanen og firmaets geografiske placering. Kontakt os og vi giver dig et godt tilbud.

Sikkerhed og effektivitet er vigtige faktorer ved haveservice. Det er vigtigt at sikre sig, at haveserviceudbyderen bruger de nødvendige beskyttelsesudstyr og teknikker og at de er uddannet til at udføre arbejdet sikkert og effektivt. Det er noget som vi har meget fokus på hos Ørum Multiservice.

Efter haveservice er udført, er det vigtigt at vedligeholde haven regelmæssigt for at opretholde dens skønhed og sundhed. Det kan inkludere vanding, gødning, beskæring og fjernelse af ukrudt.

Optimering af haveservice kan inkludere at bruge naturlige og bæredygtige metoder, at vælge planter, der er godt tilpasset til det lokale klima og miljø, og at planlægge en effektiv tidsplan for vedligeholdelse og reparation.

Få et uforpligtende tilbud